eAutoLicitație

Achizitioneaza acum ca un dealer auto ca si atunci cand ai cumpara masini pentru stoc sau pentru comenzile clientilor.

 

Ne face placere sa va intermediem achizitia la pret de dealer prin intermediul celui mai mare licitator auto din Germania, respectiv Auktion & Markt AG, sub denumirea comerciala autoBid.

 

Auktion & Markt AG a castigat distinctia de cel mai bun brand din industria auto germana atat in anul 2018 cat si in anul 2020.

 

Saptamanal sunt ofertate peste 2.000 de autoturisme care provin in mare parte de la dealerii oficiali de marca iar mix-ul cel mai important de modele este pentru marcile BMW si cele din grupul VW.

eAutoLicitație
Cumpără la preț de dealer din licitatie auto
Toate licitațiile următoare
Caută în ofertele actuale
eAutoLicitație
Mercedes A200 7Gtronic
eAutoLicitație
Audi A3 SB 35 TFSI Sline
eAutoLicitație
Audi A8 5.0 TDI quattro

Întrucât înțelegem că sunt multe informații, mai jos cele mai uzuale întrebări și răspunsuri:

Răspuns 1: Va trebui să ne contactați pentru a stabili modalitatea de achiziție, respectiv cu plata integrală sau în finanțare leasing. În cazul în care veți face achiziția în leasing va trebui că în primul rând să va obținem o preaprobare rapidă a dosarului dumneavoastră.. Ulterior, vom stabili împreună prețul maximal de licitație în baza oferteleor similare existente în piață auto din Europa. Mai departe, va trebuie să achitați un avans pentru a licita autoturismul dorit iar ulterior îl veți avea livrat la showroom-ul nostru în termen de 7-10 zile lucrătoare.

Răspuns 2: Există această posibilitate iar în acest caz avansul achitat vă este returnat conform condițiilor contractuale sau îl putem folosi pentru altă variantă dorită.

Răspuns 3: Sunt extrem de rare astfel de cazuri și dacă apar sunt omisiuni minore. În acest caz vom avea dreptul de a solicita compensație în valoare maximală cu prejudiciul creat.

Va stăm cu plăcere la dispoziție pentru alte detalii sau informații

    Misiunea inovAuto este să aducă clienților cea mai bună experiență de vânzare sau achiziție pe piață auto din România.

    Urmează-ne

    Link-uri utile

    Copyright © 2022. All rights reserved.
    wpChatIcon