FAQ

În primul rând va trebui să ne contactați pentru a stabili modalitatea de achiziție, respectiv cu plata integrală sau în finanțare leasing. În cazul în care veți face achiziția în leasing va trebui ca în primul rând să va obținem o preaprobare rapidă a dosarului dumneavoastră.. Ulterior, vom stabili împreună prețul maximal de licitație în baza ofertelor similare existente în piața auto din Europa. Mai departe, va trebuie să achitați un avans pentru a licita autoturismul dorit iar ulterior îl veți avea livrat la showroom-ul nostru în termen de 7-10 zile lucrătoare.

Există această posibilitate iar în acest caz avansul achitat vă este returnat conform condițiilor contractuale sau îl putem folosi pentru altă variantă dorită.

Sunt extrem de rare astfel de cazuri și dacă apar sunt omisiuni minore. În acest caz vom avea dreptul de a solicita compensație în valoare maximală cu prejudiciul creat.

Putem să vă aducem la comandă orice autoturism din Europa care provine de la un dealer auto în urma verificărilor pe care le facem asupra Vânzătorului și de asemenea asupra istoricului mașinii. Ne transmiteți dumneavoastră ce autoturism ați găsit să vă putem propune noi mai multe variante. Verificăm fiecare autoturism în parte, negociem prețul pentru dumneavoastră și contractăm mașina. Va trebui să achitați un avans pentru comandă fermă iar in termen de 7-10 zile lucrătoare veți avea autoturismul livrat la showroom-ul nostru.

Prin acest sistem vă intermediem vânzarea autoturismului la valoarea de piață pentru un client final. În primul rând va trebui să ne trimiteți informații despre mașina dumneavoastră iar în baza acestora noi vom face o analiză de piață și vă propunem prețul de vânzare. În măsura în care sunteți de acord, va trebui să veniți cu mașina la showroom-ul nostru pentru realizarea prezentării de vânzare iar ulterior noi ne ocupăm de toate discuțiile aferente cu potențialii clienți. Puteți fie să lăsați mașina in custodia noastră sau să o folosiți in mod curent și să veniți cu ea de fiecare dată când există un potențial client.

Misiunea inovAuto este să aducă clienților cea mai bună experiență de vânzare sau achiziție pe piață auto din România.

Urmează-ne

Link-uri utile

Copyright © 2022. All rights reserved.
wpChatIcon